![]() |
Ulotki reklamowe forum - Wersja do druku +- Forum Osiedle Mieszczańskie (https://om.wroclaw.pl) +-- Dział: Osiedle Mieszczańskie (https://om.wroclaw.pl/forum-osiedle-mieszczanskie.html) +--- Dział: Sprawy osiedlowe (https://om.wroclaw.pl/forum-sprawy-osiedlowe.html) +--- Wątek: Ulotki reklamowe forum (/watek-ulotki-reklamowe-forum.html) Strony:
1
2
|
Ulotki reklamowe forum - rachwal - 2011-01-26 Trzeba jakoś poinformować lokatorów o forum, bo google jeszcze nie do końca działa ... W załączniku paskowe ulotki, jeśli się komuś chce wydrukować i przybić nad skrzynkami pocztowymi to z góry dzięki ![]() ![]() RE: Ulotki reklamowe forum - rachwal - 2011-03-31 Robimy coś aby zaglądało tutaj więcej osób? Może by się udało wtedy obgadać szerzej problemy wspólnoty... RE: Ulotki reklamowe forum - atomek - 2011-03-31 Chciałem dziś zareklamować forum, ale na koniec już nikogo nie było, a wcześniej ważniejsze było tłumaczenie ludziom przez 20 minut po co jest fundusz remontowy ![]() RE: Ulotki reklamowe forum - Tolbr - 2011-03-31 Ja wlasnie rozlozylem w klatce 8 (prudnicka 6), zobaczymy czy podziala ![]() RE: Ulotki reklamowe forum - rachwal - 2011-04-01 Wlepiłem po pasku chyba na każdej tablicy ... ale wracając okazało się, że chyba moja taśma dwustronna nie do końca się trzyma ramy tablicy, więc chyba nici z marketingu ![]() Trzeba będzie poprawić z pineskami ![]() RE: Ulotki reklamowe forum - Tolbr - 2011-04-01 No ja moje rozlozylem na skrzynce pocztoiwej wczoraj, ale dzisiaj juz ich nie bylo. Albo tak sie rozeszly albo ktos je sprzatnal ![]() RE: Ulotki reklamowe forum - rachwal - 2011-04-01 Sporo nowych rejestracji od wczoraj, jest nadzieja, że to nie była sprzątaczka ![]() RE: Ulotki reklamowe forum - rachwal - 2011-04-04 Ponowiłem akcje marketingową, niestety na 13 klatek ulotka ostała się jedynie w trzech. Zarząd powinien poruszyć ten problem wandalizmu naszej ulotki przy najbliższej okazji ![]() Ciekawe czy to nadgorliwa sprzątaczka posprzątała (rozumiem, że kilka mogło odpaść samoczynnie) czy zarządca, nie chce nawet myśleć, że jakiś lokator... Co ciekawe w tych samych miejscach wisi czerwona reklama jakieś strony i jakoś nikt tego nie zrywa. RE: Ulotki reklamowe forum - atomek - 2011-04-04 Mam wrażenie, że możesz mieć racje ze swoimi przypuszczeniami ![]() RE: Ulotki reklamowe forum - godfather - 2011-04-04 (2011-04-04, 12:30)rachwal napisał(a): Ponowiłem akcje marketingową, niestety na 13 klatek ulotka ostała się jedynie w trzech. Zauważyłem tendencję do samoodklejania się pasków reklamujących forum. Ostatnio przyklejałem takowy do tablicy wczoraj wieczorem, sprawdzę dzisiaj czy dalej się trzyma ![]() RE: Ulotki reklamowe forum - rachwal - 2011-04-04 Pisałem o tym, ale niektóre trzymały się ostro, a niektóre po prostu były oderwane (resztki taśmy na ramce zostały)... Także skandal ![]() RE: Ulotki reklamowe forum - rachwal - 2011-04-05 Ja się poddaje jeśli chodzi o "markieting". Ulotki zostały usunięte, przynajmniej w mojej klatce. RE: Ulotki reklamowe forum - atomek - 2011-04-05 (2011-04-05, 15:36)rachwal napisał(a): Ja się poddaje jeśli chodzi o "markieting". Ulotki zostały usunięte, przynajmniej w mojej klatce. Myślę, że trzeba poprosić Zarząd, by podał tę informację do wiadomości mieszkańców. Oni chyba mogą... bo chodzi o to żeby nie zostać posądzonym o spam. RE: Ulotki reklamowe forum - rachwal - 2011-04-05 Może niech każdy wyśle SMS z adresem do sąsiadów (pewnie każdy kogoś tam ma w książce) z prośbą o przesłanie dalej, w końcu trafi do wszystkich ![]() Cytat:forum osiedla: om.wroclaw.pl - przeslij dalej sasiadowi RE: Ulotki reklamowe forum - rachwal - 2011-06-21 Dałeś po garach gutierrezzzz z tą reklamą, nie dość, że zły adres to jeszcze białe na białym ![]() RE: Ulotki reklamowe forum - gutierrezzzz - 2011-06-21 U nas (H76) to tylko efekt uboczny - została mi taka niewyjściowa wersja z pierwszego wydruku i żal mi było jej wyrzucać- na portierni jest "czarno na białym". A z adresem to o co Ci chodzi? RE: Ulotki reklamowe forum - rachwal - 2011-06-21 Nie mamy www. w adresie. RE: Ulotki reklamowe forum - gutierrezzzz - 2011-06-21 Prawda, zhańbiłem dobre imię swoje i wszystkich porządnych internautów ![]() z www też działa RE: Ulotki reklamowe forum - rachwal - 2011-06-21 Działa bo się zlitowałem nad takimi co wszędzie widzą "www" ![]() PS. Podskocz do windy ![]() RE: Ulotki reklamowe forum - gutierrezzzz - 2011-06-21 koronkowa robota ![]() ale z tego co tu czytałem niewiele osób zauważyło problem z mięsnym... PS.Czyli nie dałem po garach zanadto ![]() Ważne że to forum trwa i trwa mać! ![]() |