![]() |
Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - Wersja do druku +- Forum Osiedle Mieszczańskie (https://om.wroclaw.pl) +-- Dział: Osiedle Mieszczańskie (https://om.wroclaw.pl/forum-osiedle-mieszczanskie.html) +--- Dział: Sprawy osiedlowe (https://om.wroclaw.pl/forum-sprawy-osiedlowe.html) +--- Wątek: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ (/watek-zglaszanie-usterek-do-administracji-budynku-pumaz.html) Strony:
1
2
|
Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - rachwal - 2011-02-14 Sprawdźmy czas reakcji PUMAZu na zgłoszenie usterki: - zgłoszenie usterki drzwi w mojej klatce, piątek 11.02 wieczorem (przed weekendem, czyli się nie liczy) - potwierdzenie odbioru 14.02, obietnica wysłania konserwatora - 14.02 klamka przy drzwiach odpadła ![]() Drzwi odkąd pamiętam nie działają czyli gdzieś od grudnia 2010 ... Taki se dzienniczek tutaj zrobię! Jak ktoś ma jakąś sprawę to też może sobie tutaj swój dzienniczek założyć ![]() RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - sz4kal - 2011-02-14 Nie wiem która to klatka (nr) ale Hubska 68 -> często nie działa panel windy na parterze i trzeba zejść piętro niżej aby wejść do windy. RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - rachwal - 2011-02-15 Status update: nowa klamka już do nas jedzie (15.02). Przy okazji dowiedziałem się, że to już czwarta urwana na osiedlu. RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - atomek - 2011-02-15 (2011-02-15, 08:06)rachwal napisał(a): Status update: nowa klamka już do nas jedzie (15.02). Jak mi odpadła, to wziąłem imbus i przykręciłem ![]() RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - rachwal - 2011-02-15 Ta jest ułamana, zresztą dziś już nie ma czego przykręcać bo wyparowała ... RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - rachwal - 2011-02-16 Uwaga, 16.2, mamy klamkę, ale zamek jak nie działał tak nie działa. RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - godfather - 2011-02-17 (2011-02-16, 21:44)rachwal napisał(a): Uwaga, 16.2, mamy klamkę, ale zamek jak nie działał tak nie działa. W drzwiach wejściowych do K11 zamek też nie działa - w zasadzie odkąd pamiętam [czyli od maja 2010 ![]() ![]() RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - rachwal - 2011-02-17 U mnie też "od zawsze", ale będę dziennie pisał do nich, aż coś z tym zrobią ![]() RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - atomek - 2011-02-17 (2011-02-17, 16:26)godfather napisał(a):(2011-02-16, 21:44)rachwal napisał(a): Uwaga, 16.2, mamy klamkę, ale zamek jak nie działał tak nie działa. A Godfather, skad wiesz o K11 jak jesteś K6? ![]() RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - rachwal - 2011-02-18 Uuuu czuję, że lipa będzie, dwa dni bez feedbacku od pani Ani ![]() RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - godfather - 2011-02-21 (2011-02-16, 21:44)rachwal napisał(a): A Godfather, skad wiesz o K11 jak jesteś K6? A bo mnie zmylili, o K6 mi chodzilo ![]() RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - rachwal - 2011-02-21 godfather źle zacytował, ja się nie czepiam ![]() Pani Ania mnie zlewa ... muszę interweniować ![]() RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - rachwal - 2011-02-24 24.02 "naprawili" zamek, ale gościom to chyba będę musiał osobiście drzwi otwierać jako, że otwieranie na kod nie działa (domofon mniemam działa tak samo) ![]() RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - rachwal - 2011-02-25 14 dni i "naprawiłem drzwi" z K4, jestem z siebie dumny ![]() Komuś jeszcze naprawić? RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - atomek - 2011-02-25 mm... jak naprawiłeś? ![]() RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - rachwal - 2011-02-25 "Naprawiłem" mailami do Pumaz'u ![]() Odkąd się wprowadziłem zamek był wciśnięty, przez co każdy mógł sobie wchodzić kiedy chciał. RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - atomek - 2011-02-25 aaaaaaaaaaaa, no to to, to oni to naprawia ale ktos ma na to sposob zeby to popsuc ![]() RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - rachwal - 2011-02-25 To tego kogoś też znajdę ![]() RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - oni - 2011-04-20 Może zamiast tylko zgłaszać i czekać na odzew, żądać zwyczajnie korekty faktur? Nie możemy być obciążani kiedy usługa jest nie wykonywana lub nienależycie wykonywana. Ja zawsze informuję, które pozycje faktury będą podlegały zmniejszeniu+odpowiednio wynagrodzenie administratora, w przypadku kiedy prawidłowy stan rzeczy nie zostanie przywrócony. Skutkuje-czekam od 1 do 3 dni na reakcję Pumazu. RE: Zgłaszanie usterek do administracji budynku PUMAZ - elpajaco - 2011-05-24 Co do usterek ..to czy wszyscy mają już usunięte te zgłoszone przy odbiorze mieszkania ? bo z tego co pamiętam to do końca sierpnia mają być usunięte ... i pytanie jeśli nie to co po tym terminie rekompensata finansowa ? ![]() |