Akademia Maluszka - Wersja do druku +- Forum Osiedle Mieszczańskie (https://om.wroclaw.pl) +-- Dział: Osiedle Mieszczańskie (https://om.wroclaw.pl/forum-osiedle-mieszczanskie.html) +--- Dział: Ogłoszenia (https://om.wroclaw.pl/forum-ogloszenia.html) +--- Wątek: Akademia Maluszka (/watek-akademia-maluszka.html) |
Akademia Maluszka - joni - 2012-05-29 Witam, Dla mieszkańców Osiedla Mieszczańskiego 10% zniżka na opiekę nad dzieckiem w niepublicznym żłobku i przedszkolu AKADEMIA MALUSZKA ul. Tarnogajska 18 50-512 Wrocław akademiamaluszka.com.pl Zapraszamy!! RE: Akademia Maluszka - joni - 2012-06-03 W odpowiedzi na liczne pytania i w związku z brakiem miejsc w publicznych placówkach informujemy, że w Akademii Maluszka uruchamiamy dodatkowe miejsca dla dzieci od 5 miesiąca do 3 roku życia. W Akademii Maluszka oferujemy: codzienną naukę języka angielskiego, zajęcia logopedyczne, rytmiczne, taneczne, gimnastykę! Zapewniamy opiekę profesjonalnej kadry- na 5 dzieci jedna opiekunka i pomoc. Oferujemy wyżywienie, jest możliwość również przynoszenia własnego wyżywienia. Nasze sale są przestronne i nowocześnie wyposażone. Akademia przeszła kontrole ppoż i sanitarne. Mamy otwarte również w okresie wakacyjnym, podczas przerwy w publicznych placówkach. Dla dzieci przeniesionych mamy specjalną ofertę! Zachęcamy! Do końca czerwca trwa wielka promocja! POLECAMY Masz dwoje dzieci?! Zapisz je do Akademii Maluszka, a dostaniesz super zniżkę! ZAPRASZAMY!!! LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!!! RE: Akademia Maluszka - atomek - 2012-06-27 (2012-06-03, 19:45)joni napisał(a): W odpowiedzi na liczne pytania [...] A ja chciałem podziękować za ulotkę za wycieraczką. Z racji na deszczowe popołudnie mogłem się dokładnie zapoznać z Waszą ofertą podczas przecierania szyby. RE: Akademia Maluszka - rachwal - 2012-06-27 No ba panie kolego, teraz te papiery, ktoś będzie musiał posprzątać z euro skrzynek, ciekawe kiedy firma sprzątająca nam opłaty podniesie (o zgrozo, podwyżka!). Jeszcze kilka takich spamerskich akcji i będziemy płacić więcej niż "złodziejowi" ZEC'owi RE: Akademia Maluszka - akademiamaluszka - 2012-08-20 MEGA PROMOCJA!!!!! Od 18 do 28 sierpnia! WYPRZEDAŻ OSTATNICH MIEJSC!!! Więcej pod numerami telefonów: tel. 534870485 tel. 536562665 lub email: biuro@akademiamaluszka.com.pl AKADEMIA MALUSZKA ul. Tarnogajska 18 50-512 Wrocław Zielony budynek BUDOPLANU. Główne wejście od podwórza. RE: Akademia Maluszka - Mama m. - 2012-08-22 Jestem mamą 1,5 letniej Zuzi. Bardzo obawiałam się oddając dziecko do żłobka, czy się zaaklimatyzuje, czy nie będzie płakała, tęskniła. Trafiłam na stronę akademii maluszka i postanowiłam osobiście zobaczyć placówkę. Okazało się, że jest to nowa placówka, bardzo fajnie urządzona i przytulna. Postanowiłam powierzyć Zuzę pod opiekę Akademii. Mała bardzo szybko się zaaklimatyzowała, pani Agnieszka okazała się bardzo ciepłą osobą, z genialnym podejściem do maluchów. Wszystkim niezdecydowanym Mamom polecam Akademię na ul. Tarnogajskiej. RE: Akademia Maluszka - rachwal - 2012-08-22 Ten post matki m. taki sztuczny, że aż zęby bolą. Zbanuje ten IP, z którego mamy już 3 konta na forum jeśli nasza platforma komunikacyjna będzie wykorzystywana dalej do tak nachalnej promocji tego przedszkola. Ileż można o tym przedszkolu. Za spam w skrzynce nikt nawet nie przeprosił, a teraz spam na forum. Litości. RE: Akademia Maluszka - milanez - 2012-08-22 Myślę, że sporo mieszkańców prowadzi działalność gospodarczą, świadczy różne usługi lub sprzedaje towary. W zasadzie oprócz przedszkola nikt się nie ogłasza. Może zróbmy oddzielny wątek, dla tych którzy chcą na osiedlu dać ogłoszenie. Warunek: ogłoszenia mogą być zamieszczane wyłącznie w tym wątku. Kto chce ten zajrzy RE: Akademia Maluszka - rachwal - 2012-08-22 No po to jest ten dział, ale przedszkole co kilka dni podbija ten wątek... trochę irytujące. RE: Akademia Maluszka - milanez - 2012-08-22 A zatem nie reagujmy, bo pisząc również podbijamy A jak akademia maluszka zobaczy, że pisuje wyłącznie sama do siebie to... no chyba że nie... ale to jej/jego problem RE: Akademia Maluszka - rachwal - 2012-08-22 Ja nie podbijam, jedynie zamieściłem jasny komunikat ostrzegawczy EOT RE: Akademia Maluszka - joni - 2012-08-23 (2012-08-22, 18:22)rachwal napisał(a): No po to jest ten dział, ale przedszkole co kilka dni podbija ten wątek... trochę irytujące. "No po to jest ten dział," - skoro po to jest ten dział to o co chodzi???? "ale przedszkole co kilka dni podbija ten wątek" - poinformowali o nowej promocji.. co się czepiasz? "trochę irytujące." - jak nie potrzebujesz to dla ciebie irytujące a dla innych może pomocne? co do postu jakiejś mamy to ma prawo pisać jak chce, zwykła informacja i tyle. siejesz krytykę nie tylko na tym wątku, daj może ludziom czytać co chcą? RE: Akademia Maluszka - atomek - 2012-08-23 (2012-08-23, 08:29)joni napisał(a): [...] Ja tam jestem pod wrażeniem sposobu reklamy. Zazdroszczę Zuzi, bo ja nie miałem okazji chodzić do przedszkola, szczególnie tak ekskluzywnego... RE: Akademia Maluszka - bithoven - 2012-08-23 (2012-08-22, 16:53)rachwal napisał(a): Ten post matki m. taki sztuczny, że aż zęby bolą. Hmmm i teraz podsunąłeś pomysł mamuśce na serwer proxy - szczegółów operacyjnych się nie zdradza. W przedszkolu sami hakierzy RE: Akademia Maluszka - Chilon - 2012-08-23 (2012-08-23, 09:56)atomek napisał(a): Ja tam jestem pod wrażeniem sposobu reklamy. Zazdroszczę Zuzi, bo ja nie miałem okazji chodzić do przedszkola, szczególnie tak ekskluzywnego... Ciekawe jakie tam mają drzwi :> RE: Akademia Maluszka - joni - 2012-08-23 (2012-08-23, 10:19)Chilon napisał(a): Ciekawe jakie tam mają drzwi :> hehehehe! RE: Akademia Maluszka - atomek - 2012-08-23 RE: Akademia Maluszka - joni - 2012-10-18 Informujemy, że Akademia Maluszka uzyskała dofinansowanie z Gminy Wrocław. W dniach 18-24 października 2012r. odbędzie się rekrutacja na miejsca dofinansowane. Więcej szczegółów w zakładce CENNIK na naszej stronie internetowej akademiamaluszka.com.pl oraz w siedzibie placówki ul. Tarnogajska 18 Wrocław. ZAPRASZAMY!! Dla bezpieczeństwa Maluszków, przebywających w naszym Żłobku, poprosiliśmy o opinię Powiatową Straż Pożarną oraz Państwową Inspekcję Sanitarno-Epidemiologiczną. Otrzymaliśmy pozytywne opinie z zakresu wymogów PPOŻ i BHP oraz bezpieczeństwa lokalu i pomieszczeń w nim się znajdujących, zgodę na korzystanie z usług firmy cateringowej oraz produkcję posiłków dla najmłodszych. Wspólnie wdrażamy system HACCP z zasadami bezpieczeństwa żywienia i żywności. Dnia 18 września 2012 Prezydent Miasta Wrocławia wpisał żłobek Akademia Maluszka do rejestru żłobków i klubów dziecięcych pod numerem 45 (Zaświadczenie nr 13/1783/2012). RE: Akademia Maluszka - bithoven - 2012-10-18 Aż nie wiem co napisać... jestem chyba wniebowzięty! Dobrze wiedzieć, bo zaczynałem się martwić już troszkę co tam nowego w akademii. RE: Akademia Maluszka - Chilon - 2012-10-19 Uf. Strażak nie miał zastrzeżeń do drzwi? ;> |