Palenie w klatkach schodowych i windach - Wersja do druku +- Forum Osiedle Mieszczańskie (https://om.wroclaw.pl) +-- Dział: Osiedle Mieszczańskie (https://om.wroclaw.pl/forum-osiedle-mieszczanskie.html) +--- Dział: Sprawy osiedlowe (https://om.wroclaw.pl/forum-sprawy-osiedlowe.html) +--- Wątek: Palenie w klatkach schodowych i windach (/watek-palenie-w-klatkach-schodowych-i-windach.html) |
Palenie w klatkach schodowych i windach - rachwal - 2011-02-18 Czy to zjawisko występuje jedynie u mnie czy może to taka nowa moda? RE: Palenie w klatkach schodowych i windach - sz4kal - 2011-02-18 Hmm na H68 spokojnie póki co. RE: Palenie w klatkach schodowych i windach - rachwal - 2011-02-18 Miałem dziś krótkie spięcie z dwiema takimi "my tutaj nie palimy przecież" ... do tej pory mam cieśninie podwyższone RE: Palenie w klatkach schodowych i windach - atomek - 2011-02-19 (2011-02-18, 23:09)rachwal napisał(a): Miałem dziś krótkie spięcie z dwiema takimi "my tutaj nie palimy przecież" ... do tej pory mam cieśninie podwyższone Ja mam podwyższone od dłuuuuższego czasu Już nawet tabletki na to biorę ;P A wracając do H68 (K11) to często czuję fajki w windzie :[ a fee RE: Palenie w klatkach schodowych i windach - sz4kal - 2011-02-19 atomek z którego piętra jesteś ? RE: Palenie w klatkach schodowych i windach - atomek - 2011-02-20 (2011-02-19, 22:53)sz4kal napisał(a): atomek z którego piętra jesteś ? jedno wyżej jak już wiesz a widziałeś jak ładnie nam w windzie ktoś zrobił? RE: Palenie w klatkach schodowych i windach - sz4kal - 2011-02-20 Ktoś w końcu mógłby juz zdjąć te szczątki kartonów ... Chyba, że je ściągnę wszystkie i zostawie na -2 na kanapie RE: Palenie w klatkach schodowych i windach - rachwal - 2011-02-20 Ja moją ostatnio ładnie okleiłem (przykleiłem to co już się odklejało), to tak w ramach prac społecznych RE: Palenie w klatkach schodowych i windach - atomek - 2011-02-22 Powiedz mi sz4kal, dlaczego przeszkadzają Ci tak te kartony? Wolisz żeby koleś uszkodził kątownikiem, regipsem, płytą meblową albo czymś tam jeszcze windę? Ostatnio widziałem jak jakiś debil wchodził do windy z 2,5 metrowym kątownikiem i zjeżdzał z 0 na -1. Przy okazji nie omieszkał pozahaczać windy... RE: Palenie w klatkach schodowych i windach - rachwal - 2011-03-03 Tym razem jakieś bezmózgie yeti w grupie innych bezmózgich yeti jarało na 3 piętrze. Dlaczego palacze nie widzą dalej niż czubek własnego nosa? RE: Palenie w klatkach schodowych i windach - sz4kal - 2011-03-03 Może szkoda im balkonu .... ale wiosna się zbliża to na ławeczkach przed blokiem zrobi się palarnia ;P RE: Palenie w klatkach schodowych i windach - rachwal - 2011-03-03 Bo było ciężko zjechać windą 3 piętra, pewnie yeti się bało, że przeciąży windę, mimo iż lżejsze o mózgi. Wali mnie to gdzie yeti chce jarać, byle ten smród mi nie przeszkadzał ... Wrrr. RE: Palenie w klatkach schodowych i windach - aniulekk - 2011-03-14 Tez zauważyłam, a może raczej wyczułam wielokrotnie dym od palenia papierosów - na korytarzu, w windzie. Jak ktoś chce się truć to niech sobie smrodzi w domu, nie życzę sobie wdychania tego świństwa! RE: Palenie w klatkach schodowych i windach - atomek - 2011-03-15 W pełni popieram. Tylko że nawet czujniki dymu na to świństwo nie reagują... |