![]() |
Taka sytuacja... zakaz? - Wersja do druku +- Forum Osiedle Mieszczańskie (https://om.wroclaw.pl) +-- Dział: Osiedle Mieszczańskie (https://om.wroclaw.pl/forum-osiedle-mieszczanskie.html) +--- Dział: Sprawy osiedlowe (https://om.wroclaw.pl/forum-sprawy-osiedlowe.html) +--- Wątek: Taka sytuacja... zakaz? (/watek-taka-sytuacja-zakaz.html) |
Taka sytuacja... zakaz? - rachwal - 2015-05-21 Ktoś wie kto jest autorem tego "ogłoszenia"? Pojawiło się to chyba na każdym piętrze u mnie w H76 ![]() Pragnę przypomnieć, że do takich celów służą dwie tablice ogłoszeniowe, także proszę autora tej karteczki aby w przyszłości nie zaśmiecał mi klatki schodowej ![]() Dzięki ![]() ![]() ![]() RE: Taka sytuacja... zakaz? - atomek - 2015-05-21 To na pewno ktoś z WSI! RE: Taka sytuacja... zakaz? - krp - 2015-05-21 Może autorem jest wczorajszy lokator z lokalu między piętrami 5, a 6? RE: Taka sytuacja... zakaz? - rachwal - 2015-05-21 Tak mi się wydawało, że miała miejsce jakaś "akcja" przed 24tą (to już drugi raz, kiedyś na forum opisywałem podobną sytuację!)... słuszne zgłoszenie sąsiedzie ![]() RE: Taka sytuacja... zakaz? - rachwal - 2015-05-26 Uuuu wątek zebrał 2/5 gwiazdek, komuś chyba potrzebna jest pewna maść, podaruję sobie sprawdzanie kogo od dziś nie lubię ![]() Do meritum, dziś kontratak klatkowego śmieciarza, za trzecim razem obiecuję, że pójdę sprawdzić monitoring kto tak ładnie pisze z caps-lockiem ![]() Idea może i słuszna, ale FORMA karygodna. Sija ![]() ![]() ![]() RE: Taka sytuacja... zakaz? - bithoven - 2015-05-26 (2015-05-26, 16:58)rachwal napisał(a): Uuuu wątek zebrał 2/5 gwiazdek, komuś chyba potrzebna jest pewna maść, podaruję sobie sprawdzanie kogo od dziś nie lubię Chodzi Ci o "śmiećmi" czy "wyrzucać...przez balkon przedmioty" ? Swoją drogą co to jest osłona śmietnikowa? Mogę się założyć o dużą bańkę, że to lokator z mieszkania na parterze ![]() RE: Taka sytuacja... zakaz? - Halcyforn - 2015-05-27 Ojcze chrzestny, jak widać społeczeństwo uznało że trollujesz Pan, stąd taka ocena ![]() ![]() A tak na serio, ja tam z formą nie mam problemu (lubię prosty żołnierski przekaz ![]() ![]() RE: Taka sytuacja... zakaz? - rachwal - 2015-05-27 (2015-05-26, 23:45)bithoven napisał(a): Mogę się założyć o dużą bańkę, że to lokator z mieszkania na parterze Tylko czemu do ch*** u mnie w klatce... przecież nikt na dole nie ma tarasiku ![]() Ja stawiam na sprzątaczkę. (2015-05-27, 11:47)Halcyforn napisał(a): A tak na serio, ja tam z formą nie mam problemu (lubię prosty żołnierski przekaz Jeśli autor widział kogoś naruszającego zasady to mógł mu to zakomunikować, a tak wychodzi, że cała H76 wyrzuca pety oknem i wystawia śmieci na klatkę... lofe ![]() RE: Taka sytuacja... zakaz? - hazus - 2015-05-27 Widziałam kartkę rano jak wychodziłam do pracy, po południu jej już nie było, myślałam że to inna wersja tego co wisi na wyższych piętrach, a tu się okazuje że opierdziel w odcinkach ![]() ![]() RE: Taka sytuacja... zakaz? - aschette - 2015-06-03 'worki ze śmiećmi' - dear lord :/ kraj analfabetów [*]. RE: Taka sytuacja... zakaz? - Halcyforn - 2015-08-28 Skoro już mamy taki fajny temat, to dzisiaj w garażu widziałem psie gówno #TakaSytuacja Pogratulować właścicielowi... RE: Taka sytuacja... zakaz? - aschette - 2015-09-02 taaak, wspaniała sytuacja ![]() zapewne pochodzi od właściciela psa rasy labrador, którego właściciel puszcza wolno na spacer, pies sra i sika gdzie popadnie...ja za moim małym pchlarzem biegam z workami i sprzątam, a wylezie takie puszczone luzem i narobi dwa razy większy shit niż mój pies waży... RE: Taka sytuacja... zakaz? - bithoven - 2015-09-02 (2015-08-28, 23:12)Halcyforn napisał(a): Skoro już mamy taki fajny temat, to dzisiaj w garażu widziałem psie gówno #TakaSytuacja Skąd wiesz, że to pies narobił? ;P Było coś charakterystycznego? RE: Taka sytuacja... zakaz? - Halcyforn - 2015-09-03 (2015-09-02, 22:19)bithoven napisał(a): Skąd wiesz, że to pies narobił? ;P Było coś charakterystycznego? Wielkościowo by się zgadzało ![]() ![]() ![]() btw. taki ciekawy temat się zrobił, a ocena tylko 3/5 RE: Taka sytuacja... zakaz? - rachwal - 2015-09-04 (2015-09-03, 23:45)Halcyforn napisał(a): btw. taki ciekawy temat się zrobił, a ocena tylko 3/5 Jak mawia staropolskie przysłowie, uderz w stół, a ci wątek zminusują!11 |