Liczba postów: 761
Liczba wątków: 59
Drugi raz w odstępie kilkunastu dni namierzyłem taki oto fenomen w H74 (jeśli dobrze liczę)
Gdyby sąsiadom z trzeciego piętra zaczęło zajeżdżać, to wiecie czemu.
Załączone pliki
Miniatury
Zarząd nic nie robi tylko przeszkadza!11jeden
Liczba postów: 336
Liczba wątków: 8
Ja pierdzielę. Kompostownik na balkonie! Rewelacja!
Liczba postów: 95
Liczba wątków: 2
2012-05-20, 12:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-20, 12:34 {2} przez alealk .)
Proponuję zrobić ładny wydruk tego zdjęcia i przykleić na odpowiednie drzwi od mieszkania, może jak właściciel zobaczy, to może ze wstydu zmieni swoje zachowanie...
Liczba postów: 34
Przy obecnych temperaturach rozwiną się tam ciekawe formy życia. Muchy uwielbiają składać jaja w takich miejscach a karaluchy nie mają problemu z poruszaniem się w pionie. Proszę koniecznie poinformować zarząd o takim zdarzeniu. Będziemy zaciągać kredyt na dezynsekcję i deratyzację całego osiedla z powodu (no sorry, ale taka prawda) brudasów ?
Liczba postów: 473
Liczba wątków: 22
(2012-05-20, 22:50) milanez napisał(a): Przy obecnych temperaturach rozwiną się tam ciekawe formy życia. Muchy uwielbiają składać jaja w takich miejscach a karaluchy nie mają problemu z poruszaniem się w pionie. Proszę koniecznie poinformować zarząd o takim zdarzeniu. Będziemy zaciągać kredyt na dezynsekcję i deratyzację całego osiedla z powodu (no sorry, ale taka prawda) brudasów ?
Nie zarząd, tylko zarządce
rachwal do zarządu!!!111
(2012-05-20, 23:18) atomek napisał(a): Nie zarząd, tylko zarządce
Mnie jest wszystko jedno kto do nich zapuka, byleby zapukał
Przypuszczam, że właścicielom obśmianie na forum nie zaszkodzi w dobrym samopoczuciu.
Pumaz już się tym zajmuje.
Liczba postów: 92
Liczba wątków: 4
To zapewne jakieś studenckie koło naukowe pracuje nad wyewoluowaniem nowej formy istnienia..
Ciekawe czy jak uzbiera więcej to taczką wywozi, bo pewnie "na raz" się nie zabierze, a o to tu chyba chodzi
Załączone pliki
Miniatury
Liczba postów: 95
Daleko nie masz, dorzuć tam swoje śmieci, a jak zaczną się czepiać to powiedz, że myślałeś, że to nowy osiedlowy śmietnik...
Co pumaz zamierza z tym zrobić?
Mam dość daleko, raczej nie dorzucę, gdyby to był mój sąsiad balkon w balkon to już dawno bym śmieci nie wynosił.
Liczba postów: 132
Widzę też po zawartości worków (dobre zdjęcia
) że z segregacją śmiecie też się nie zapoznali- już wiem za kogo więcej płacę.
Załączone pliki
Miniatury
Liczba postów: 336
Liczba wątków: 8
O ile to faktycznie student, to nie zazdroszczę temu kto mu wynajął to mieszkanie. Jak na balkonie ma gnój to ciekawe co jest w środku.
Nie wiem czy Pumaz coś zrobił, ale mam ochotę wydrukować zdjęcie i powiesić mu na drzwi
W sobotę ładnie posprzątane było, licznik zresetowany. Pewnie do następnego razu...
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 10
Może w przedpokoju mieli kolejne 5 i licznik się nie zresetował, tylko przekręcił
Liczba postów: 125
Liczba wątków: 3
A widziałem w sobotę jakąś studentkę z 3 podobnymi workami jak wynosiła, tak właśnie się zastanawiałem czy to nie te
(2012-05-27, 19:52) rachwal napisał(a): W sobotę ładnie posprzątane było, licznik zresetowany. Pewnie do następnego razu...
Liczba postów: 473
Liczba wątków: 22
(2012-05-28, 19:27) dettebasu napisał(a): A widziałem w sobotę jakąś studentkę [...]
...a może to nie studentka?
rachwal do zarządu!!!111