2012-05-09, 10:43
(2012-05-07, 11:40)Lukaszasw27 napisał(a): Witam, ktoś mi wyjaśni jak to jest z ta naszą ochroną? Dlaczego zatrudnienie jednego ochroniarza więcej podniosło jej koszty prawie dwukrotnie? A następna sprawa to kamery nie głosujcie za tym. Albo kamery albo stróże. Ja jestem za zrobieniem monitoringu i jeden porządny ochroniarz za 3 tys miesięcznie można mieć takiego prawdziwego ochroniarza a nie dziadków. Teraz płacimy 0,72zl za metr to jest pewnie z 10 tys zł za cale osiedle a i tak kradną. Nie wiem kto za tym głosował...
Wreszcie głos rozsądku! w pełni się z tobą zgadzam. no i jaki jest sens naliczania opłat od metrów mieszkania? to samo dotyczy sprzątania części wspólnych. co za różnica ile kto ma metrów w mieszkaniu, przecież nie sprzątają naszych mieszkań tylko klatkę. Za sprzątanie parkingów też płacimy a błoto po zimie wyschło i ma się świetnie..
W ogóle dziwna sprawa z tym liczeniem od metra mieszkania odnosząc się do części wspólnej np.: światło na klatkach. Co ma piernik do wiatraka?