2012-07-19, 12:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-07-19, 12:33 {2} przez urszula183.)
Ja testowałam sushi.
Kupiłam zniżkę na citeam.pl, znawcą nie jestem, ale mi smakowało. Co do karty (już jest dostępna), a poniżej wklejam info z kuponu:
"przykładowe propozycje:
– Ebi Tempura Maki (6 szt.): hosomaki z krewetką w tempurze – 18 zł,
– Teriyaki Futomaki (6 szt.): pieczony łosoś w sosie teriyaki,
krewetka w tempurze, serek Philadelphia, awokado, kawior – 26 zł
– Mango Tango (5 szt.): dorada, mango, sałata, awokado – 22 zł,
– Unagi Nigiri (2 szt.): nigiri z grillowanym węgorzem w sosie teriyaki – 22 zł,
– Spicy Tuna Tatar (3 szt.): tatar z tuńczyka, ostry sos, majonez, awokado, kawior – 24 zł. "
Osobiście nie tęsknię za poprzednikiem tajskiej restauracji: byłam tam dwa razy i za każdym dostałam jedzenie, które "wyskoczyło" z mikrofali i w dodatku "siedziało w niej" za krótko. Może miałam zwyczajnego pecha, chociaż zniknięcie lokalu wskazuje na coś innego.
Kupiłam zniżkę na citeam.pl, znawcą nie jestem, ale mi smakowało. Co do karty (już jest dostępna), a poniżej wklejam info z kuponu:
"przykładowe propozycje:
– Ebi Tempura Maki (6 szt.): hosomaki z krewetką w tempurze – 18 zł,
– Teriyaki Futomaki (6 szt.): pieczony łosoś w sosie teriyaki,
krewetka w tempurze, serek Philadelphia, awokado, kawior – 26 zł
– Mango Tango (5 szt.): dorada, mango, sałata, awokado – 22 zł,
– Unagi Nigiri (2 szt.): nigiri z grillowanym węgorzem w sosie teriyaki – 22 zł,
– Spicy Tuna Tatar (3 szt.): tatar z tuńczyka, ostry sos, majonez, awokado, kawior – 24 zł. "
Osobiście nie tęsknię za poprzednikiem tajskiej restauracji: byłam tam dwa razy i za każdym dostałam jedzenie, które "wyskoczyło" z mikrofali i w dodatku "siedziało w niej" za krótko. Może miałam zwyczajnego pecha, chociaż zniknięcie lokalu wskazuje na coś innego.