Cytat:A może zapytajcie Pumaz jak to zrobić, żebyście jako właściciele przejęli zarząd nad nieruchomością?Myślę, że Pumaz nie ma wiedzy w tej sprawie. Zresztą - kwestia wiedzy nie jest problemem. Mogę konsultować każdą sprawę z prawnikiem. Wiedza nie stanowi problemu.
Cytat:To że Atal zatrudnia Pumaz już pisałem Wam w innych wątkach i jak do tej pory nikt z Was nic z tym nie zrobił, a zdaje się że jest furtka...Zauważyłem. Dzięki! Właśnie pojawił się chętny, by pomóc uporządkować te sprawy zgodnie z decyzją większości.
Cytat:Bo może to nie Pumaz jest wszystkiemu winien. Czy ktoś z Was miał okazję zjawić się w biurze administratora, żeby porozmawiać o tych (wszystkich) problemach i sposobach rozwiązań?Miałem zamiar pojawić się dzisiaj, ale p. Anna raczyła odpisać. Trudno mi reprezentować wszystkich, stąd ten wątek - by zebrać opinie i przedstawić je Pumazowi.
Cytat:Tak jak pisze Chilon - uważajcie by nie wpaść z deszczu pod rynnęNa razie trzeba odwołać zarząd, później myśleć o zmianie administratora. To dwie różne sprawy. Osobiście mam "tylko" kilka uwag do Pumazu - stąd też prośba do wszystkich o zgłaszanie swoich pretensji i zachwytów.
Komunikuję już a Atalem. Wymieniam obecnie korespondencję z p. Ireną Kolondrą i prawnikiem Atalu.
W tym tygodniu pojawię się w siedzibie Atalu, by mieć wgląd w dokumenty, w tym zawarte w naszym imieniu umowy.
Wszystkie informacje zostaną publicznie udostępnione na forum. Trzymajcie kciuki!