2013-09-06, 08:25
(2013-09-05, 22:17)atomek napisał(a): I teraz do meritum. Zsumuj kwotę i zobacz ile to jest pieniędzy. A teraz zejdź do garażu i zobacz co tam się dzieje... i ile będzie kosztować naprawienie tego. I pomyśl, czy nie lepiej poświęcić czas na zwołanie zebrania, odwołanie zarządu ATALu, powołanie zarządu właścicielskiego.
Nie sumowałem jej celowo, myślałem, że sobie nie poradzisz i przejdziesz obok tego obojętnie - myliłem się
A teraz zsumuj sobie kwotę, zamieszaj fusami i powiedz mi z jakiego wzoru obliczone zostało 50% i 10%. To też jest ważny punkt. Serwisowanie bramy jak najbardziej jest do dokładnego wyliczenia, ochrona i tak pyta gdzie ktoś jedzie, wystarczy stawiać kreski przez cały miesiąc. I niech wyjdzie nawet 99% dla OMII - ja nie chcę niczego za darmo (nawet niech ochrona dostanie 0.5% za stawianie kresek), chcę żeby to było po prostu solidnie wyliczone i żeby działało w obie strony.
(2013-09-05, 22:17)atomek napisał(a): To po prostu zrzutka na to, żebyśmy wszyscy mogli wspólnie funkcjonować.
Aha.