2013-09-08, 00:20
(2013-09-07, 10:08)dawids napisał(a): trzeba było... Ale jakiś inteligent zorganizował zebranie trzy dni przed świętami i do tego w Wielki Czwartek. Nie po to wybiera się zarząd który ma nas reprezentować, żeby teraz głupio tłumaczyć - nie jesteś w zarządzie to trzeba było się zgłosić, a tak nie masz prawa krytyki. Dziwne rozumowanie.
Ej no koleś. Możesz sobie krytykować kogo chcesz i gdzie chcesz, ale może przynajmniej byś się przestawił i podpisał. Wima dobrze mówi - jakiś gość z zarządu prosił wręcz żeby się ludzie do zarządu zgłaszali. I co? Żaden twardziel się nie pojawił. A co do tego ma Wielki Czwartek? Zdaje się że nawet Wielki Piątek jest pracujący... no chyba że jesteś duchownym.
Jakby mi na głowę kapało to bym ziemię poruszył a miałbym sucho. Też walczę z atalem i też mi bajki sprzedają. Za tydzień składam pozew i wiem, że wygram, bo miarka się dawno przebrała. A taki Ty logujesz się tu raz na jakiś czas i popłoch siejesz. Żenada. Jak zwykle internetowy trolling i tyle w temacie. Dziękuję bardzo.