2014-08-14, 10:04
U mnie na osiedlu również nie ma zbiorczych anten ale jest wiele firm, które dostarczają Internet/TV. Osiedle te też wybudował Atal i gdzieś w umowach między operatorami znalazłem informacje , że Vectra jest na nim jako lokalny (może chodziło o to, że główny?) dostawca Telewizji, czyli że niby powinni podłączyć mieszkańców za darmo i za darmo dostarczać im TV (oczywiście tylko te kanały, które są darmowe). Teoria. Praktyka: tylko oni mają dostęp do kabli koncentrycznych.
Ale po co komu takie kable i modemy w domu, skoro można wybrać innego operatora, który korzysta z innego typu kabli - kabel typu skrętka (internetowy).
Od znajomego dowiedziałem się, że nigdzie nie ma informacji o tym, że Connecta dostarcza TV również na osiedlu M I, II. Na stronie connecta.pl w zakładce sprawdź zasięg jest oferta dostępna na w/w osiedlach.
Internet 30/100/1000 mbit
Telewizja 56/113/123 (...) kanałów, HD, 3D
Pozdrawiam,
MCc
Ale po co komu takie kable i modemy w domu, skoro można wybrać innego operatora, który korzysta z innego typu kabli - kabel typu skrętka (internetowy).
Od znajomego dowiedziałem się, że nigdzie nie ma informacji o tym, że Connecta dostarcza TV również na osiedlu M I, II. Na stronie connecta.pl w zakładce sprawdź zasięg jest oferta dostępna na w/w osiedlach.
Internet 30/100/1000 mbit
Telewizja 56/113/123 (...) kanałów, HD, 3D
Pozdrawiam,
MCc