2016-05-05, 13:14
Szkoda tylko, że ta nowa wentylacja zrobiona na potrzeby restauracji nie poprawiła naszej sytuacji. Okey, zgodzę się, już w łazienkach nie wydostaje się zapach z wentylacji, ale Woo To Go cały czas ma otwarte na oścież okna w kuchni od strony dziedzinca. Smród dobiegający z ich kuchni jest niemiłosiernie uprzykrzający życie osób, które mieszkają na osiedlu. Smród nie unosi się tylko na dziedzincu, ale również wpada do mieszkań, w których są uchylone okna. Nie wyobrażam sobie kolejnych ciepłych dni bez możliwości wywietrzenia mieszkania tylko z tego powodu, że zbiera mnie na wymioty jak czuje ten gówniany smród!! Nie wspominając już o braku możliwości wystawienia suszarki z praniem na balkon (nie chce ubierając wypranych ubrań śmierdzieć jak kupa tłuszczu i spalonego żarcia) !!!!!!!!!!!!!!!! A ZARZĄDCA OSIEDLA MA TO KOMPLETNIE W DUPIE!!! Nie życzę sobie również upominania za niestosowne słownictwo, ale tak długi czas, który zmusza mnie do znoszenia tego smrodu nie załagodzi mojego tonu !