![]() |
[Osiedle Mieszczańskie I] Hałasy i nocne imprezy - Wersja do druku +- Forum Osiedle Mieszczańskie (https://om.wroclaw.pl) +-- Dział: Osiedle Mieszczańskie (https://om.wroclaw.pl/forum-osiedle-mieszczanskie.html) +--- Dział: Sprawy osiedlowe (https://om.wroclaw.pl/forum-sprawy-osiedlowe.html) +--- Wątek: [Osiedle Mieszczańskie I] Hałasy i nocne imprezy (/watek-osiedle-mieszczanskie-i-halasy-i-nocne-imprezy.html) |
RE: Hałasy i nocne imprezy - gutierrezzzz - 2011-06-03 ....dobrze ,ze mnie nie ma akurat, ale zona pewnie wyklina ![]() nie pytalem, ale jak ja znam to wezwala ochrone (albo spala w stoperach i nic nie slyszala) RE: Hałasy i nocne imprezy - rachwal - 2011-06-03 Ja nic nie słyszałem ... RE: Hałasy i nocne imprezy - urszula183 - 2011-06-03 (2011-06-03, 12:15)rachwal napisał(a): Ja nic nie słyszałem ... Akurat tym razem brama 74 załapała się na 'przysłowiowy kajak' ![]() albo miałeś mocny sen ![]() RE: Hałasy i nocne imprezy - Halcyforn - 2011-06-04 Ja także nic nie słyszałem, ale jako, że śpię przy otwartym oknie, to czasami w nocy zdarza się obudzić, jak jakaś grupka idzie ulicą i drze ryja ![]() RE: Hałasy i nocne imprezy - dettebasu - 2011-06-04 U mnie jakiś tuman chyba meble zbijał o 23:30 w nocy, niby nie za głośno ale jak jest ogólna cisza to niosło, tylko problem miałem z lokalizacji konkretnego mieszkania RE: Hałasy i nocne imprezy - urszula183 - 2011-06-04 (2011-06-04, 20:39)dettebasu napisał(a): U mnie jakiś tuman chyba meble zbijał o 23:30 w nocy, niby nie za głośno ale jak jest ogólna cisza to niosło, tylko problem miałem z lokalizacji konkretnego mieszkania znam ten ból...swego czasu grubo po 22:00 ktoś wiercił wiertarka... miałam pecha, bo jak tylko wychodziłam na klatkę - ustawało... Ludziska nie mają wyobraźni... RE: Hałasy i nocne imprezy - atomek - 2011-06-05 Jaaaaa... nie żebym był jakiś specjalnie przewrażliwiony, ale wiercenie po 22 w niedzielę podchodzi już pod hardkor. Pozdrawiam [prawdopodobnie] wykańczającego poddaszówkę na Hubskiej 66 ![]() edit: ooo... a teraz stuka nieśmiało młotkiem ![]() RE: Hałasy i nocne imprezy - Halcyforn - 2011-06-06 U mnie w klatce na szczęście się uspokoiło, ale 2-3 tygodnie temu ktoś zaczynał czasem prace w mieszkaniu po 22 (przypomina mi się scena z Alternatywy 4 z układaniem parkietu).. Jak przeszedłem się do góry, do sąsiada i zadzwoniłem, to nagle zrobiło się cicho i udawali, że nikogo nie ma (chyba, że źle oszacowałem mieszkanie i rzeczywiście nikogo nie było ![]() RE: Hałasy i nocne imprezy - rachwal - 2011-10-05 Daję panu od wiertarki jeszcze 5 minut i idę go szukać, może pracuję w innej strefie czasowej i trzeba go uzmysłowić. RE: Hałasy i nocne imprezy - Denver - 2011-10-05 Zajrzyj do mnie po drodze, będzie raźniej ;-) RE: Hałasy i nocne imprezy - atomek - 2011-10-05 Może rzuć petardą? ]:-> RE: Hałasy i nocne imprezy - rachwal - 2011-10-05 Coś mi się wydaje, że to gość spod klatki 6, pierwszy balkon po lewej, chyba dwie niedziele temu cały dzień jechał z płytkami na balkonie więc dla niego to żadnej świętości nie ma :] RE: Hałasy i nocne imprezy - atomek - 2011-10-05 W tym semestrze aktywność studentów przeniosła się na drugą część osiedla ![]() RE: Hałasy i nocne imprezy - Olga - 2011-10-05 Gdzieś nad moim mieszkaniem, od tygodnia, słychać charakterystyczny śmiech młodej kobiety - jest uporczywy i nieznośny. Śmiech nasila się w godzinach późnowieczornych. Do śmiechu dołączyli koledzy i koleżanki - pytam ile można??!! RE: Hałasy i nocne imprezy - atomek - 2011-10-05 (2011-10-05, 22:49)Olga napisał(a): Gdzieś nad moim mieszkaniem, od tygodnia, słychać charakterystyczny śmiech młodej kobiety - jest uporczywy i nieznośny. Śmiech nasila się w godzinach późnowieczornych. Do śmiechu dołączyli koledzy i koleżanki - pytam ile można??!! Nie wiem które masz piętro, ale pogoda sprzyja balkonowym rozmowom na rogu budynku ![]() Proponuję wyjść na dwór (pole, dziedziniec etc.), zlokalizować źródło dźwięku, zebrać do kupy najśmieszniejsze dowcipy jakie znasz (żeby potem nie spalić) i dołączyć do ekipy ![]() Następnym razem jak będzie impreza w moim pionie to dołączam. Jedna z sąsiadek już jest "za". Muszę jeszcze się dogadać z pozostałymi sąsiadami ![]() ![]() RE: Hałasy i nocne imprezy - urszula183 - 2011-10-06 (2011-10-05, 22:05)atomek napisał(a): Może rzuć petardą? ]:-> Wczoraj wieczorem, ktoś dwukrotnie zasugerował się chyba "tą petardą" ![]() bo słyszałam dwukrotny, potężny huk w odstępie czasu. Niedługo potem pojawiła się policja. Wiadomo o co chodziło? RE: Hałasy i nocne imprezy - elpajaco - 2011-10-06 ważne czy efekt został osiągnięty ? ![]() RE: Hałasy i nocne imprezy - atomek - 2011-10-06 (2011-10-06, 09:26)urszula183 napisał(a): Nie wiem. Trzeba zapytać administracji. Natomiast... ...wygląda to na sabotaż. Środa, 5. października - potężny wybuch w okolicach placu zabaw - widziałem dym. Czwartek, 6. października - trzy potężne wybuchy w okolicach placu zabaw - przy pierwszym widziałem dym. Dziś rano oglądałem trawę w miejscach wybuchu - są wyrwy. Dodatkowo sąsiadka opowiedziała mi jak to odwiedził ją wczoraj tato, zaparkował na Prudnickiej, a rano miał już pomalowany sprayem bok samochodu. Przypadek??? RE: Hałasy i nocne imprezy - rachwal - 2011-10-06 Ten o północy wczoraj był raczej od strony Hubskiej bo widziałem błysk... po czym ktoś uspokoił studentów na balkonie spod 6A ![]() RE: Hałasy i nocne imprezy - agaslod - 2011-10-06 Tyle się dzieje, a ja nic nie słyszę i śpię jak dziecko..... |