[Osiedle Mieszczańskie I] Hałasy i nocne imprezy - Wersja do druku +- Forum Osiedle Mieszczańskie (https://om.wroclaw.pl) +-- Dział: Osiedle Mieszczańskie (https://om.wroclaw.pl/forum-osiedle-mieszczanskie.html) +--- Dział: Sprawy osiedlowe (https://om.wroclaw.pl/forum-sprawy-osiedlowe.html) +--- Wątek: [Osiedle Mieszczańskie I] Hałasy i nocne imprezy (/watek-osiedle-mieszczanskie-i-halasy-i-nocne-imprezy.html) |
RE: Hałasy i nocne imprezy - wima - 2012-06-13 Jak narazię pisuję dop. Orawczak i podobno ona kontaktuje się z właścicielami mieszkania, od jakiegoś czasu jest poprawa ale chodzi o to, że jak się już jednych spacyfikuje to kolejni wyrastają jak grzyby po deszczu i trzeba sie urzerać od nowa, jakbym dalej mieszkała w akademiku RE: Hałasy i nocne imprezy - joni - 2012-06-13 (2012-06-13, 10:36)Halcyforn napisał(a): Nagraj pare razy, jakiś dowód się przyda, możesz pozew cywilny złożyć, na pewno by zabolało. jeśli jest martwy to się go ożywi może warto zapytać naszą administrację jakie są kroki w celu wyegzekwowania tego zapisu. RE: Hałasy i nocne imprezy - rachwal - 2012-06-16 (2012-06-09, 00:08)atomek napisał(a): No grubo dziś było. Dwie szklane butelki, jedna plastikowa... i wspomniany powyżej kieliszek... Z piątego piętra... Ciekawe co dziś poleci z balkonów, boje się zgadywać. RE: Hałasy i nocne imprezy - michalina - 2012-06-19 Upominam studentów 3 p.( H70/9 )po raz wtóry.To nie jest akademik. Dajcie innym żyć i spać. Jest coś takiego jak Wyspa Słodowa i inne miejsca do całonocnych imprez a w najgorszym wypadku każdemu Atal zamontował drzwi balkonowe.Więcej kultury.To było ostatnie moje upomnienie po dobroci.Myślę że znalezienie nowego lokum powinno być waszym zadaniem nr 1 przez wakacje. RE: Hałasy i nocne imprezy - wima - 2012-06-19 W sprawie tych studentów spod 9 proszę wręcz o pisanie do p. Orawczak, im więcej skarg na nich od mieszkańców tym pewniej się będą musieli wynieść, zwłaszcza, że hałasują już nie tylko w nocy- człowiek po pracy chce mieć spokój i po południu. PROSZĘ piszcie do p. Orawczak bo inaczej nic się nie zmienie a hołota pozostanie bezkarna!! RE: Hałasy i nocne imprezy - michalina - 2012-06-19 (2012-06-19, 18:22)wima napisał(a): W sprawie tych studentów spod 9 proszę wręcz o pisanie do p. Orawczak, im więcej skarg na nich od mieszkańców tym pewniej się będą musieli wynieść, zwłaszcza, że hałasują już nie tylko w nocy- człowiek po pracy chce mieć spokój i po południu. PROSZĘ piszcie do p. Orawczak bo inaczej nic się nie zmienie a hołota pozostanie bezkarna!!A jaki jest kontakt do P.Orawczak? RE: Hałasy i nocne imprezy - atomek - 2012-06-20 (2012-06-19, 22:39)michalina napisał(a): A jaki jest kontakt do P.Orawczak? +50pkt RE: Hałasy i nocne imprezy - wima - 2012-06-20 kontakt do p. Orawczak: a.orawczak@pumaz.pl trzeba napisać kto, kiedy i jakiego rodzaju problem tworzy. RE: Hałasy i nocne imprezy - igaiga - 2012-06-26 Tym razem nie u nas, ale czy słyszycie też tę głośną muzykę. Czy to Browar Mieszczański? W ubiegły czwartek też łupiło do północy, na szczęście burza zagłuszyła. RE: Hałasy i nocne imprezy - joni - 2012-06-27 (2012-06-20, 20:19)wima napisał(a): kontakt do p. Orawczak: a.orawczak@pumaz.pl trzeba napisać kto, kiedy i jakiego rodzaju problem tworzy. ona nie odpisuje ma maile, może ma ktoś kontakt do zarządu? RE: Hałasy i nocne imprezy - rachwal - 2012-06-27 Poszukaj na forum. Nie boli. RE: Hałasy i nocne imprezy - wima - 2012-06-27 No i co z tego ? Ale działa , u nas spokój już z miesiąc RE: Hałasy i nocne imprezy - joni - 2012-06-27 (2012-06-27, 13:42)rachwal napisał(a): Poszukaj na forum. Nie boli. ale masz dziś jechanie po ludziach! wow! RE: Hałasy i nocne imprezy - rachwal - 2012-06-27 Mam "jechane" (cokolwiek to znaczy w twoim slangu) na leni - zawsze! Już nie wspomnę, że stosowny wątek jest "przypięty" na górze forum! RE: Hałasy i nocne imprezy - Halcyforn - 2012-07-11 Dzisiaj usłyszałem tekst roku przy pacyfikacji imprezy: "Ale pan nas w ogóle nie ostrzegał, że może zadzwonić po policje" Skąd się tacy ludzie biorą... RE: Hałasy i nocne imprezy - wima - 2012-07-11 No widocznie idiotów trzeba najpierw ostrzegać. No więc ja ostrzegam dwóch buraków którzy wczoraj pili piwsko siedząc na ławce do 23 drąc się i ogólnie zachowując zbyt głośno. TAK SIĘ NIE ROBI a przemiłym sąsiadom gratuluję reakcji- wszyscy masowo pozamykali okna... Poza tym uważam, że stróż powinien takie rzeczy ukrócać. Wyżej wymienieni inteligenci mieszkają pod 8a. RE: Hałasy i nocne imprezy - Chilon - 2012-07-11 (2012-07-11, 07:04)Halcyforn napisał(a): Dzisiaj usłyszałem tekst roku przy pacyfikacji imprezy: Hehehehe RE: Hałasy i nocne imprezy - Osjo - 2012-07-17 Jestem za pacyfikacją 'studencików" jak chcą to do akademików lub do klubu się bawić. Za rzucanie butelkami -toż kryminał!!! -najlepiej na policję dzwonić i do właściciela mieszkania składać pisemną skargę. Jest jeszcze Urząd Skarbowy......właściciel musi wiedzieć. RE: Hałasy i nocne imprezy - urszula183 - 2012-07-20 Znowu się zaczyna imprezka pod 70, balkonik na drugim piętrze...podobno mieszkanie nr 7. RE: Hałasy i nocne imprezy - atomek - 2012-07-20 (2012-07-20, 21:58)urszula183 napisał(a): Znowu się zaczyna imprezka pod 70, balkonik na drugim piętrze...podobno mieszkanie nr 7. Trzymaj na rozluźnienie: i nózka w przód i nózka w tył i nożka w prawo i powrót! |