Liczba postów: 12
Liczba wątków: 3
Witam,
jestem wlasnie na etapie poszukiwania salonu kuchennego tudziez stolarza, ktory wykona mi meble kuchenne. Ofert w internecie sporo. Jednakze bardzo chetnie zdalbym sie na Wasze opinie jesli chodzi o ta kwestie.
Kogo polecacie? Z uslug jakich salonow jestescie zadowoleni, a jakie radzicie omijac szerokim lukiem?
Bede wdzieczny za wszczelkie sugestie :-)
Liczba postów: 167
Ja mogę polecić stolarzy z Wieruszowa - są bardzo często we Wrocławiu, w mojej firmie już umeblowali bardzo dużo osób i każdy uważa że są godni polecenia. Ja robiłam u nich różne meble, nie tylko kuchenne i jestem zadowolona. Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać - wyślę Ci nr kontaktowy na prv. Nie polecam kupna mebli w salonie, bo zwykle zdzierają jak za zboże a materiały mają lipne.
Liczba postów: 167
2013-01-25, 14:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-01-25, 14:59 {2} przez The_Cat.)
Dobrze by było jakbyś miał odblokowane otrzymywanie wiadomości prywatnych
Ok, wysłałam maila. Może dojdzie.
Liczba postów: 22
moje z BRW są nie do zdarcia
zatem mogę polecić.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
A ja bardzo gorąco polecam meble expert z astry! Pełen profesjonalizm!!!!
Liczba postów: 761
Liczba wątków: 59
Ikea
Zarząd nic nie robi tylko przeszkadza!11jeden
Liczba postów: 12
IKEA to ostateczność :-)
Dziekuję za dotychczasowe opinie. Z części z nich już skorzystałem przy wycenie mebli do mojej kuchni. Tyle co mogę powiedzieć, to to, że oferty przedstawiane przez mniejsze firmy są o wiele bardziej zachecające jak oferty salonów kuchennych (porównując ceny, jakości wykonania jeszcze nie weryfikowałem).
Liczba postów: 761
Liczba wątków: 59
Ja mam Ikea i nie mam najmniejszych zastrzeżeń, a cena z bajki.
Zarząd nic nie robi tylko przeszkadza!11jeden
Liczba postów: 170
Liczba wątków: 14
(2013-01-29, 15:06)jarek napisał(a): IKEA to ostateczność :-)
Dziekuję za dotychczasowe opinie. Z części z nich już skorzystałem przy wycenie mebli do mojej kuchni. Tyle co mogę powiedzieć, to to, że oferty przedstawiane przez mniejsze firmy są o wiele bardziej zachecające jak oferty salonów kuchennych (porównując ceny, jakości wykonania jeszcze nie weryfikowałem).
Daj znać jak wygląda właśnie kwestia ceny do jakości
Byłem ostatnio w Meblobuk czy jakoś tak w Domarze... kuchnie piękne, ale wycena mojej małej klitki wyszła ok 25tys zł z 2 urządzeniami i zlewozmywakiem. Więc chyba nieco drogo...
Liczba postów: 336
Liczba wątków: 8
Nadal są meble w Biedronce cztery stówki bez grosika. Sądzę, że stosunek ceny do jakości jest wręcz rewelacyjny.
Liczba postów: 170
Liczba wątków: 14
(2013-02-02, 14:14)Chilon napisał(a): Nadal są meble w Biedronce cztery stówki bez grosika. Sądzę, że stosunek ceny do jakości jest wręcz rewelacyjny.
Wrzucisz jakieś fotki swojej? Rozumiem, że skorzystałeś z okazji?
Liczba postów: 336
Liczba wątków: 8
(2013-02-02, 17:07)bithoven napisał(a): Wrzucisz jakieś fotki swojej? Rozumiem, że skorzystałeś z okazji?
Nie wrzucę. Źle rozumiesz.