2011-09-06, 22:04
Nie parkuje na dziedzińcu bo mam gararz,moi goście parkują koło lidla i to dla mnie jest śmieszne,nie wiem komu przeszkadza to,że kogość gość stanie z boku w garażu nikomu nie przeszkadza w poruszaniu się samochodem po garażu,staje tam bo ma obce rejstracje,a nasza dzielnica nie oszukujmy się nie należy do bezpiecznej,zaraz jak zobaczą w nocy obcą rejstracje to ci się włamią do samochodu i coś zniszczą ktoś jak ma drogi samochód nie chce mieć zniszczony,naszczęście jeszcze tu za krótko mieszkam i do mnie goście z daleka nie przyjechali,ale szczeże współczuję tym co do nich przyjechali i są takie sugestie parkują na lewo.Niedługo zrobicie narade ,żeby przez bramkę przejść czeba będzie zapłacić,albo spowiadać się ochroniarzowi gdzie i do kogo idę to jest osiedle szczerzone,ale ci co chcą naprawdę wejść i obrabować mieszkania ,piwnice itd.to oni mają takie sposoby ,że i tak wejdą a niewinni będą się czuć na własnym osiedlu i mieszkaniu w którym miało się fajnie mieszkać jak w wiezieniu to jest chore