2011-10-06, 16:57
(2011-10-06, 10:12)atomek napisał(a): Nie wiem. Trzeba zapytać administracji. Natomiast...
...wygląda to na sabotaż.
Środa, 5. października - potężny wybuch w okolicach placu zabaw - widziałem dym.
Czwartek, 6. października - trzy potężne wybuchy w okolicach placu zabaw - przy pierwszym widziałem dym.
Dziś rano oglądałem trawę w miejscach wybuchu - są wyrwy.
Dodatkowo sąsiadka opowiedziała mi jak to odwiedził ją wczoraj tato, zaparkował na Prudnickiej, a rano miał już pomalowany sprayem bok samochodu.
Przypadek???
Wcześniejszych wybuchów nie słyszałem ale te wczorajsze/dzisiejsze były konkretne.
A co do auta to pytanie gdzie stało ... czyżby na wjeździe do garażu ?!?!?!?! jeśli tak to nic dziwnego że go ktoś pomalował skoro nie chciało mu się postawić auta w sposób cywilizowany (nie popieram tej formy wymiaru sprawiedliwości ale czasami cel uświęca środki)... ja tam nie wiem ale nie widziałem aby ktoś dewastował auta normalnie stojące przynajmniej mojego nikt jakoś nie potraktował nigdy w sposób nieprzyzwoity. Chyba przedwczoraj na cypelku między wjazdem do garażu a wejściem na osiedle stał fiucik którego ktoś pozbawił tlenu w ogumieniu. Co prawda nie wiedzieć czemu tam mi akurat auta jak stoją nie przeszkadzają ale widać ktoś się zdenerwował za takie ciulowe stawianie auta i wymierzył sam sprawiedliwość w celach edukacyjnych.