2013-02-04, 09:20
Studenci muszę was rozczarować- pozwanie do sądu grodzkiego jest jak najbardziej realną możliwością i może to zrobić sama policja jeśli na jakieś mieszkanie jest dużo skarg lub na życzenie wzywającego policję. Nikt nie śmiałby się z twojego sąsiada bo za zakłócenie ciszy nocnej bądź spokoju uważa się WSZELKIE dzwięki zakłócające ten spokój/ciszę. Może to być impreza z wqydzieraniem się młodych studentek przez balkon- jak u mnie w klatce, oglądanie filmu z bassem lub nawet ciężki chód, który u sąsiada brzmi jak walenie młotem w podłogę.
Wydaje mi się, że tak jak palacze powinni dostosować się do niepalących i nie dymić w ich pobliżu tak i miłośnicy imprez powinni te imprezy robić w miejscach do tego odpowiednich- akademikach albo wyjść kulturalnie sobie do knajpy.
Wydaje mi się, że tak jak palacze powinni dostosować się do niepalących i nie dymić w ich pobliżu tak i miłośnicy imprez powinni te imprezy robić w miejscach do tego odpowiednich- akademikach albo wyjść kulturalnie sobie do knajpy.