2013-02-04, 13:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-02-04, 13:32 {2} przez nadpobudliwy_sasiad.)
Słuchaj Malfoy, pozwolę sobie dalej tak Ciebie określać. Od kilku dni obrażasz ludzi i prowokujesz do obrażania Ciebie. Od kilku dni manipulujesz faktami i przepisami oraz czepiasz się szczegółów. A przecież napisałeś na tym forum posta po to aby pokazać jak to zostałeś niesprawiedliwie osądzony. Twój sprzeciw nie spotkał się ze zrozumieniem, a swoim bezczelnym zachowaniem narobiłeś sobie mówiąc delikatnie nieprzyjaciół. To Ja poinformowałem właścicielkę, że zachowujecie się niestosowanie jak na godzinę 23:30. To Ja odwiedziałem Ciebie od października 5 razy. To Ty za każdym razem przepraszałeś i twierdziłeś, że będzie ciszej. To Ty miałeś oczekiwania, że za każdym razem pójdę do Ciebie osobiście, aby zwrócić Ci uwagę. Zaakceptuj proszę fakt, że właściciele tego mieszkania udostępnili mi swój numer telefonu oraz dali mi prawo informowania ich w godzinach nocnych o wszelkich waszych wybrykach. Nie jest ważne, czy organizujecie do pozazdroszczenia imprezę, czy wykrzykujecie na korytarzu 'Alleluja', czy jast was 5 czy 20. Wam się może wydawać, że oglądacie tylko film lub palicie papierosy w oknie. Dla mnie jest to kolejna wasza dawka basu (a taki był czwartkowej nocy) albo przekrzykiwanie się w godzinach nocnych przy otwartym oknie. Przyjmij do wiadomości, że nie wyrażam zgody, abyś w nocy hałasował, i za każdym razem będę informował właściciela bądź policję niezależnie od tego co napiszesz na tym forum.
Aby rozwiać wątpliwości chodzi o mieszkanie Prudnicka 6a/8.
Aby rozwiać wątpliwości chodzi o mieszkanie Prudnicka 6a/8.