2013-03-16, 10:14
Bardzo proszę o kontakt osoby, którym przeszkadzają coraz częstsze imprezy na Prudnickiej 8/23. Wiem, że oprócz mnie też ktoś interweniuje, dobrze jeśli uda nam się działać razem. Dziś kolejna impreza (poprzednia była tydzień temu), o 1.30 się ostatecznie uciszyło, o 0.30 interweniowaliśmy u ochroniarza (ten nowy ochroniarz to już zresztą osobna historia). Obawiam się,że może się u nas powtórzyć historia z H70 czy P6a i za jakiś czas trudno będzie poradzić sobie z nimi. Dogadać się nie da (na początku próbowaliśmy to zrobić, o ludzka naiwności!). Szczytem było dla mnie zachowanie właściciela/wynajmującego mieszkania pewnej soboty, gdy wrócił do domu o 3.30, przy wejściu dzwonił do mnie domofonem (w rodzinie mam bardzo chorą osobę, w każde chwili może się z nią stać coś złego i taki dzwonek w środku nocy to dla mnie koszmar), po wejściu do domu od razu włączył głośną muzykę, a na interwencję ochroniarza ("Sąsiedzi proszą o ściszenie muzyki") stwierdził, że sąsiadów ma w doopie. Jeżeli więc nie odpowiada Państwu bycie w d... tego pana proszę o wspólne działanie.