2011-06-19, 14:26
(2011-06-19, 13:25)gutierrezzzz napisał(a):(2011-06-19, 13:02)atomek napisał(a): W akcie notarialnym jest wszystko wyraźnie zapisane...akty notarialne zostawiam notariuszom i prawnikom, ...ale jak widać mam jakąś intuicję
Cały czas jestem za tym żeby ukrócić cwaniactwo z lewym parkowaniem, ale jak to się mówi:
"wolność jednych, nie może być kosztem wolności drugich", dlatego proszę niniejszym właścicieli miejsc parkingowych o znalezienie jakiegoś "humanitarnego" rozwiązania w tej kwestii
Rowerem jeździj ile chcesz, wózek z dzieckiem też sobie wprowadzaj. Póki nie utrudniasz życia. Rower można wprowadzić furtką obok bramy np, ale jeśli faktycznie sie z jakimś wózkiem dla dziecka nie zmieścisz to mi nie przeszkadza, że sobie otworzysz bramę.
Jeśli chodzi o dodatkowe koszty osuszania - każdy ma komórkę w podziemiu, więc po części koszty są uzasadnione. Ja na przykład mam wszystko na -1 i nie mam problemu z wilgocią i nie miałem. Ale nie mam problemu, że muszę płacić za wilgoć głównie z poziomu -2 jak przypuszczam. Mam w tym swój biznes, bo to po części polepsza stan ogólny budynku w którym mieszkam.